TEHNOLOGII PRIN INOVAȚII

Concentrat proteic,
pe baza penelor de pasăre

Produs inovativ procesat, utilizând biotehnologii, prelucrat în condiții extreme controlate (de temperatură și presiune), cu grad înalt de digestibilitate, curat din punct de vedere bacteriologic, hidrofob, insolubil.

image
TEHNOLOGIA DE PRELUCRARE

Tehnologie bazată pe metoda fermentării uscate,
cu dehidratare și mărunțire simultană prin turbuleță
conform efectului Ranque – Hilsch

Pana de pasăre este procesată cu fermenți și cofermenți care descompun legăturile disulfite și cresc disponibilitatea proteinei de cheratină. Urmează o etapă de prelucrare folosind activarea mecanico-fizică a moleculei pentru a schimba caracteristicile calitative esențiale ale produsului finit.

Umiditatea Produsului

Umeditatea produsului nu depășește 10%.

Digestibilitatea produsului

Digestibilitate mai mare de 85% in vivo.

Infectarea bacteriologică

Infectare bacteriologică 25000 ut.

Administrare

Se administrează din prima zi de viață.

Termenul de păstrare

Termenul de păstrare în saci – mai mult de 12 luni.

Valoarea nutritivă

Conținut de grăsimi fermentate mai mic de 9%.

Conținutul de proteină

Conținutul de proteină în produsul finit este mai mare de 84%.

Mod de acțiune

Cu efect prolongat de acțiune.

image

Contactează-ne

Dacă aveți întrebări sau idei pe care doriți să le transmiteți, trimiteți un mesaj. Pentru orice este mai specific, vă rugăm să utilizați una dintre adresele enumerate mai jos.

Adresa

or. Straseni, str. Stefan cel Mare 74/a

Solicită o ofertă

După ce vom primi informații de la dvs., vom stabili un timp pentru a discuta mai detaliat nevoile dvs.