Tehnologia de prelucrare a penelor de pasăre

Tehnologia noastră este una ecologică, bazată pe biotehnologii şi metode fizico-mecanice de tratare de ultimă generaţie. Drept sursă de energie se foloseşte doar energia electrică. În rezultatul prelucrării se obţine un produs proteic curat din punct de vedere al infectării bacteriologice cu nivel înalt de proteină. Poate fi folosit în raţii la animale de fermă, păsări, peşti şi animale de companie din prima zi.

image

Procesul tehnologic este compus din câteva etape:

Abatorizarea păsărilor

  • Separarea penelor de alte subproduse după abatorizare
  • Dezumidificarea penelor de pasare

Hidroliza fermentativă a penelor

    • temperatura 45°C
    • durată 6-12 ore

Dezintegrarea și uscarea prin turbulență

  • ciocnirea și activarea moleculelor
  • uscare și mărunțire simultană
  • nivel mediu de temperaturi este de până la 80 ° C

Calibrarea și ambalarea produsului

    • sitirea
    • analiza calității
    • ambalarea și marcarea produsului finit
Condiții de livrare:

– cantitatea de pană, t / zi;

– umiditatea penelor după abatorizare.

Prețul include fabricarea echipamentelor, instalarea acestuia, punerea în funcțiune și pregătirea personalului.

Plata se face în etape. Decontarea finală se face de către Client după punerea în funcțiune a liniei.

De obicei se propune în module sau la solicitare individual, în dependență de volumul de pană ce urmează a fi prelucrat.

Contactează-ne

Dacă aveți întrebări sau idei pe care doriți să le transmiteți, trimiteți un mesaj. Pentru orice este mai specific, vă rugăm să utilizați una dintre adresele enumerate mai jos.

Adresa

or. Straseni, str. Stefan cel Mare 74/a

Solicită o ofertă

După ce vom primi informații de la dvs., vom stabili un timp pentru a discuta mai detaliat nevoile dvs.