Concentrat proteic,
pe baza penelor de pasăre
Produs inovativ procesat, utilizând biotehnologii, prelucrat în condiții extreme controlate (de temperatură și presiune), cu grad înalt de digestibilitate, curat din punct de vedere bacteriologic, hidrofob, insolubil.
Tehnologie bazată pe metoda fermentării uscate,
cu dehidratare și mărunțire simultană prin turbuleță
conform
efectului Ranque – Hilsch
Pana de pasăre este procesată cu fermenți și cofermenți care descompun legăturile disulfite și cresc disponibilitatea proteinei de cheratină. Urmează o etapă de prelucrare folosind activarea mecanico-fizică a moleculei pentru a schimba caracteristicile calitative esențiale ale produsului finit.
Contactează-ne
Dacă aveți întrebări sau idei pe care doriți să le transmiteți, trimiteți un mesaj. Pentru orice este mai specific, vă rugăm să utilizați una dintre adresele enumerate mai jos.
Solicită o ofertă
După ce vom primi informații de la dvs., vom stabili un timp pentru a discuta mai detaliat nevoile dvs.